ESPRESSO – TĀ IR ĪSTA MĀKSLA

Katrai kafijas tasītei ir sava vēsture. Tas intriģējošs stāsts, kas sākās ar kafijas pupiņu audzēšanu un novākšanu no dažādiem kontinentiem un dažādām pasaules valstīm. Tālāk notiek kafijas sajaukšana, grauzdēšana un malšana. Katrs no šiem procesiem ir unikāls savā ziņā. Šie procesi ir amatniecības tradīciju augļi, kas tiek nodotas no paaudzes paaudzē, un, kas ienes īpašu ieguldījumu īstas kafijas pagatavošanas kultūrā.

 

Un tā, mēs esam secinājuši, ka katra espresso tasīte nav vienkārši „Baristas roku darbs”. Viena no vissvarīgākajām lietām unikālā espresso pagatavošanā - tas ir automāts, kur jābūt noteiktai temperatūrai, malšanas līmenim un pagatavošanas laikam. Jūsu espresso unikalitāte, jebkurā gadījumā būs atkarīga vēl no piesātinātas eļļas katrā kafijas pupiņu sastāvā, neatkarīgi no tā, vai Jūs izmantojat Arabiku vai Robustu.

 

Būtisko espresso vārda nozīmi var iztulkot, kā „kur pagatavota” un „kad pagatavota”. Kopš seniem laikiem kafija tiek izmantota, lai atbrīvoties no miega un slinkuma. Un mūsdienās kafija nav zaudējusi savu tiešo mērķi, tādēļ tas ir unikāls dzēriens – jo stiprāks, jo vairāk enerģijas Jūs saņemsiet.

 

Tradicionālais espresso – tas ir aromātisks, samtains un piesātināts dzēriens, kas var radīt ļoti atšķirīgas pēcgaršas: šokolādes, riekstu, captas maizes vai eksotisko garšvielu garšu. Viss ir atkarīgs no Jūsu garšas vēlmēm.

 

Tieši tāpēc Bristot rada unikālus kafijas maisījumus no dažādiem reģioniem un kontinentiem. Tāpēc Jūs varat atrast savu - unikālu kafiju, kas apmierinās Jūsu garšas vēlmes un sniegs Jums enerģiju katru dienu.

immagine-blocco-correlati

 

PUPIŅU KAFIJA

 

GARDĒŽIEM

 

MALTĀ KAFIJA

 

KAFIJA KAPSULĀS

 

 

 

 

Lejupielādēt prezentāciju PDF formātā