PROFESIONĀLIE KAFIJAS AUTOMĀTI

Profesionāls kafijas automāts – tas ir jebkura restorāna, bāra vai kafejnīcas obligāts atribūts. Izvēloties pareizo ierīci, vai tas būs klasisks vai automātisks aparāts – tas ir vissvarīgākais elements, lai sasniegtu pienākumus restorāna biznesā, īpaši, lai izveidotu labvēlīgu tēlu un lai saņemt noteikta segmenta pastāvīgu klientūru – kafijas gardēžus.

MĒS PIEDĀVĀJAM palīdzību pareizakafijas automāta izvēlēšanā, no kā būs atkarīgi Jūsu ienākumi, kā arī izejvielu, enerģiju un ūdens izmaksas.

MĒS PIEDĀVĀJAM izveidotsākontējudažādu modeļukafijas automātu rentabilitātes aprēķinu Jūsu nosacījumos, kā arī mūsu speciālista bezmaksas konsultāciju.

MĒS PIEDĀVĀJAMJūsu restorānam, bāram vai kafejnīcai tehniskās apgādes pilnu pakalpojumu spektru saskaņā ar „ČETRU M“ noteikumiem:

1. Miscela – kafijas maisījums espresso dzērienam

2. Macinadosatore – kafijas dzirnaviņas

3. Macchina espresso – kafijas aparāts

4. Mano dell'operatore – barista rokas

Klasiskie kafijas automāti  – tas ir tradicionāls aparāts espresso pagatavošanai, kas prasa noteiktas iemaņas no īpašnieka. Maltas kafijas porcija veidojās manuāli kafijas automāta noņemamā holderā.

Espresso dzērienam, kas tiek pagatavots uz tāda veida automāta, kvalitāte ir atkarīga no daudziem faktoriem – malšanas lieluma, maltas kafijas presa spēka holdera filtrā, ūdens šauruma laika, tās temperatūras, brūvēšanas grupas temperatūras. Lai sasniegtu prefektu espresso kvalitāti ir obligāti nepieciešami kafijas dzirnaviņas un temperis.

 

lm-linea  astoria-logo

 LASĪT VAIRĀK

 

 LASĪT VAIRĀK 

 

logo-laspaziale

 fiorenzato-coffee-grinders

LASĪT VAIRĀK

 

 LASĪT VAIRĀK 

 

   
   

 

Sazināties ar mums pa tālruni: +371 29 229 404